Ανακαλύψτε τη Σίφνο
 

Όμορφες Παραλίες


Το γαλάζιο του Αιγαίου αγκαλιάζει την Σίφνο και συνδυάζεται με τις δαντελωτές παραλίες, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ορισμένες από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας. Πέρα από την άγρια ομορφιά του τοπίου, οι παραλίες είναι εξαιρετικές και σας προκαλούν να τις ερωτευθείτε. Σε ελάχιστη απόσταση από το Karma Hotel, φτάνετε στην ξακουστή παραλία Πλατύς Γιαλός. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες παραλίες, όχι μόνο στην Σίφνο αλλά και στις Κυκλάδες. Βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία, η παραλία είναι πεντακάθαρη με καταγάλανα νερά και απαλή αμμουδιά. Ο Πλατύς Γιαλός είναι μία από τις δημοφιλέστερες παραλίες στην Σίφνο και αξίζει να την επισκεφθείτε.
 
Οι Καμάρες είναι μία υπέροχη παραλία με ρηχά νερά και μεταξένια άμμο, επίσης βραβευμένη με τη Γαλάζια Σημαία και σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι. Γι’ αυτό και είναι εύκολα προσβάσιμη και παρέχει τη δυνατότητα να απολαύσετε δροσιστικά ροφήματα, καφέ και φυσικά τοπικές σπεσιαλιτέ. Το Βαθύ με την εκκλησία των Ταξιαρχών αποτελεί μια εξίσου όμορφη επιλογή για μπάνιο.  
 
Άλλες παραλίες είναι η Χρυσοπηγή και το Αποκοφτό, ιδανικές για οικογένειες και για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν. Το μοναστήρι της Χρυσοπηγής βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Ο Φάρος, το Γλυφό και η Φασολού, όπως επίσης και η Χερόνησος, αποτελούν ιδιαίτερες παραλίες για μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. 
Όμορφες Παραλίες
Ξενοδοχείο Karma
Πλατύς Γιαλός, Σίφνος
Τηλ: +30 2284071251
Τ.Κ.: 840 03
info@karmasifnos.gr

Αριθμός Γνωστοποίησης:1033304

 
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
 
© 2020 Ξενοδοχείο Karma. All rights reserved. | Privacy Policy